Waterafdichting

Verschillende toepassingen waterdicht maken

Wilt u uw dak, betonnen toepassing of metaal waterdicht maken? Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden is u graag van dienst. Wij bieden u het innoverende product Liquid Rubber dat voor een hoogwaardige waterafdichting zorgt, waarvan u nog jarenlang profiteert. Schakel ons in voor zowel kleine als grote projecten.

Voor een hoogwaardige waterafdichting

Voor het waterdicht maken van verschillende onderdelen zijn uiteraard allerlei mogelijkheden. Toch raden we u aan te kiezen voor onze rubbercoating op waterbasis. Dit product is milieuvriendelijk, duurzaam, roestwerend en sterk. Daar komt nog eens bij dat het een uitstekende hechting heeft op licht vochtige ondergronden. Bovendien kunnen wij de Liquid Rubber snel aanbrengen, waardoor u ook nog eens behoorlijk op kosten bespaart. Het product is pas een aantal jaar verkrijgbaar in Nederland. Wij zijn een van de weinige bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze rubbercoating.

Uiteenlopende toepassingen

De diensten die wij kunnen verrichten lopen zeer uiteen. Denk bijvoorbeeld aan een vijver waterdicht maken, een kelder waterdicht maken, een muur waterdicht maken, een dak waterdicht maken of een compleet gebouw waterdicht maken. Zelfs een kunstwerk waterdicht maken staat op ons lijstje. Daarnaast helpen wij mee met een proeftraject in Emmeloord. Hierbij gaat het om een hypermoderne pannakooi die van onderaf wordt bevochtigd om te besparen op het leidingwater. Wij zullen de randafwerking verzorgen met Liquid Rubber en geotextiel. Blijkt dit project een succes? Dan zal er een compleet hockeyveld in Kampen aangelegd worden, waarbij wij eveneens van de partij zijn. Op al onze werkzaamheden geven we overigens altijd een passende garantie. Deze kan wel oplopen tot 25 jaar.

Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden inzetten om beton waterdicht te maken, zoals een kelderdichting? Of voor het waterdicht maken van een hele andere toepassing?