Rubber Coating

Rubbercoating om materialen te beschermen

Voor een optimale bescherming van uiteenlopende materialen is de rubbercoating Liquid Rubber een uitstekende oplossing. Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden is gespecialiseerd in het aanbrengen van deze coating en staat ook met genoegen voor u klaar. Effectief als betonbescherming, metaalbescherming, dakbescherming en als protectie voor andere materialen.

Bescherming tegen UV, corrosie en water

Liquid Rubber kent vele toepassingen en levert onder meer bescherming. De verschillende eigenschappen van het product vormen samen een goede materiaalbescherming. Zo geeft de materiaalcoating bescherming tegen straling en heeft deze UV-bestendige coating een waterwerende functie. Daar komt nog eens bij dat de protectie roest tegengaat. Het product is waterdicht en bestand tegen allerlei chemicaliën en zoutdampen. Daarnaast hecht het perfect op diverse ondergronden, waardoor de corrosie afgesloten is van zuurstof en water. De aantasting zal zich hierdoor niet verder ontwikkelen en zal uiteindelijk neutraliseren. Zelfs wanneer een mechanische beschadiging optreedt, kan de corrosie zich niet verder verspreiden. Bovendien is een beschadiging dankzij de Liquid Rubber eenvoudig te herstellen.

Diverse toepassingen

Of het nu om beton beschermen, een dak beschermen, metaal beschermen of ander materiaal beschermen gaat: Liquid Rubber is voor bijna elke toepassing geschikt. Het middel wordt voornamelijk toegepast bij daken, betonnen constructies en stalen onderdelen. Wilt u precies weten in welke situaties het product úw oplossing is? Neem dan contact op met Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden en we vertellen u graag meer over deze metaalcoating, betoncoating en dakcoating in één. Wij gaan overigens altijd spoedig, accuraat en netjes te werk en geven op al onze werkzaamheden een passende garantie die wel kan oplopen tot 25 jaar.

Maak vandaag nog een afspraak en wij komen snel bij u langs om de rubbercoating aan te brengen.