Monoseal

Eenvoudige verwerkbare polyurea waterdichting .1500% rek, zonder wapening, 25 jaar garantie

Snel en naadloos waterdicht.

MonoSeal is een hand verwerkbare polyurea voorzien van de nieuwste 3GTX technologie. MonoSeal is, in tegenstelling tot andere vloeibare systemen, bewezen zonder wapening aan te brengen.

De extreem sterke eigenschappen van dit product, met o.a. 1500% rek, maken dit producten tot een ware krachtpatser op het dak. Het product is leverbaar in verpakkingen van 0,5 kg, 2,5 kg, 10 kg en 20 kg.

MonoSeal kan ook worden voorzien van MonoSeal Topcoat AS om veilige zones op een dak te creƫren. MonoSeal is in staat sterke temperatuurswisselingen op te vangen en wordt niet zacht bij hoge temperaturen. MonoSeal vormt de ideale basis voor het plaatsen van zonnepanelen. MonoSeal kan tevens worden ingezet als duurzame afdichting van groendaken, balkons, galerijen. MonoSeal is direct watervast en niet gevoelig voor vocht.

Eenmaal gemengd, hard MonoSeal zelfs onder water uit zonder ook maar enig verlies van eigenschappen. MonoSeal wordt over het algemeen ingezet als renovatiesysteem van platte daken. Het dampopen karakter maakt dat de bouwfysische eigenschappen niet veranderen. Laat u positief verassen door dit unieke product wat zich reeds in de UK en Scandinaviƫ uitgebreid bewezen heeft.