Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen met behulp van Liquid Rubber Noord

Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden is uw specialist wanneer het om luchtdicht bouwen gaat. Wij zorgen ervoor dat alle kieren en naden in het gebouw gedicht zijn, zodat er geen lucht meer kan ontsnappen. Doorgaans richten wij ons bij deze dienst voornamelijk op grotere projecten voor bouwbedrijven. Openingen luchtdicht maken is onze specialiteit!

Voordelen van ons product

Luchtdicht bouwen is het dichten van alle ongewenste kieren en naden in een gebouw. Deze toepassing om ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen is tegenwoordig een enorme trend. Doorgaans kiest men hierbij voor het afdichten met folie. Wij bieden u daarentegen een alternatief voor de luchtdichte folie: Liquid Rubber. Deze rubbercoating is duurzaam, milieuvriendelijk en waterdicht. Een ander groot pluspunt is dat we het product snel kunnen aanbrengen, waardoor u goedkoper uit bent en u woningen of kantoren spoedig kunt opleveren. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen aan verbonden, waarover wij u graag meer vertellen zodra u contact met ons opneemt. Wij geven u met genoegen meer informatie over ons product en onze werkzaamheden.

Hoogwaardige luchtafdichting

Te allen tijde gaan wij snel, accuraat en netjes te werk. Wij doen dan ook ons uiterste best om tot een luchtafdichting te komen die aan al uw wensen voldoet. Voor KoWa Bouw hebben wij onder meer bij een nieuw gebouw met woningen de kozijnen en naden dichtgezet. Behalve dat wij duurzaam bouwen door middel van een hoge luchtdichtheid mogelijk maken, kunt u ons eveneens inschakelen om toepassingen dampdicht te maken. Uiteraard geven we op al onze werkzaamheden een passende garantie die kan oplopen tot wel 25 jaar.

Wilt u luchtdicht bouwen? Vraag Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden dan om hulp en maak vandaag nog een afspraak.