Cretesafe

Beton waterdicht maken en beschermen met een coating brengt vele voordelen met zich mee. Liquid Rubber Noord uit Leeuwarden is u graag van dienst op dit gebied en werkt voor deze toepassing met producten uit de lijn CreteSafe van Liquid Rubber. Op deze pagina leest u hier meer over.

Diverse toepassingen

De CreteSafe-serie is uitermate geschikt voor het waterdicht maken en beschermen van betonnen en gemetselde constructies. Denk hierbij aan onderdelen zoals:

  • Funderingen
  • Verticaal gegoten wanden
  • Horizontale betonplaten
  • Verticaal opgetrokken blokmuren/metselwerk
  • Geïsoleerde betonnen ICF (insulated concrete form) constructies

Maar ook een vijver waterdicht maken en een kelder waterdicht maken behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een toepassing op bio-vergistingsinstallaties of bruggen? Daarnaast hebben wij zelfs een kunstwerk op ons lijstje staan. Voor dit soort werkzaamheden maken bedrijven doorgaans gebruik van een 1-componenten lak. Wij zetten daarentegen de duurzame, milieuvriendelijke en sterke betoncoating Liquid Rubber in. Deze betonbescherming kunnen we overigens snel aanbrengen, waardoor u behoorlijk op de kosten bespaart.

De voordelen van Liquid Rubber

De CreteSafe-producten zijn watergedragen. Wij verwerken deze koud. Nadat we het middel hebben aangebracht, vormt dit een geheel hechtend en flexibel naadloos membraan. Deze dunne barrière is 100% waterdicht en is uitstekend voor het overbruggen van naden en scheuren. Bovendien is de coating eenvoudig te repareren bij een mechanische beschadiging. Daar komt nog eens bij dat de producten hoog UV-bestendig en duurzaam zijn. Behalve beton waterdicht maken, kunnen wij met Liquid Rubber beton beschermen, beton luchtdicht maken en beton dampdicht maken. Op onze werkzaamheden geven we overigens een passende garantie die kan oplopen tot wel 25 jaar.Wij zijn uw specialist wanneer het om beton waterdicht maken én beschermen gaat!